Show all news

È ONLINE IL 2° NUMERO DI T-MAGAZINE

2 mar 2020

Continua il progetto editoriale del Gruppo Tentamus Italia per condividere Know-how, trovare punti di incontro e di dibattito su temi tecnici, analitici e di ricerca e sviluppo.
In questo Nuovo Numero approfondiremo argomenti come l’analisi del lattosio nel controllo dei prodotti delattosati, parleremo di tecniche istologiche applicate ai prodotti a base di carne, di nuovi metodi analitici per l’individuazione di metaboliti fungini e infine, attraverso l’esperienza dei nostri laboratori partner in Germania e Spagna affronteremo i temi della Catena del Freddo nel commercio elettronico dei prodotti alimentari e dell’analisi della Xylella fastidiosa nelle piante.

Buona Lettura!

T-MAGAZINE

We Value Your Privacy
We use cookies on our website. Some of them are essential, while others help us to improve this website and your experience.
We Value Your Privacy
Statistics
We use these technologies to analyze how this website is being used.
Name Google Analytics, Google Tag Manager
Provider Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland
Purpose Cookie by Google used for website analytics. Generates statistical data on how the visitor uses the website.
Privacy Policy https://policies.google.com/privacy
Cookie Name _ga, _gat, _gid
Cookie Expiry 2 years
Customer Interaction
These technologies will allow you to contact us through our website, i.e. use the chat widget.
Name LiveChat
Provider LiveChat Software S.A., ul. Zwycięska 47, 53-033 Wroclaw, Poland
Purpose Communication with clients via online chat using the API of the chat service LiveChat.
Privacy Policy https://www.livechat.com/legal/privacy-policy/
Cookie Name __lc_cid, __lc_cst
Cookie Expiry 2 years
Essential
Technologies required to enable the core functionality of this website.
Name Cookie Consent
Provider Owner of this website, Imprint
Purpose Saves the visitors preferences selected in the cookie banner.
Cookie Name ws_cookie_consent
Cookie Expiry 1 year